Computerhulp in Oegstgeest

Computerhulp Oegstgeest en omgeving bij computerproblemen (Windows) of netwerkproblemen

Computerhulp nodig in Oegstgeest?

laptop, netwerk, hardware of software problemen aan huis of op afstand

Woonachtig in Oegstgeest en hulp nodig van een computerspecialist? JPG Online Services biedt hulp en ondersteuning bij de meest uiteenlopende computer of laptop problemen. Denk aan pc onderhoud en reparatie, een pc refresh, hulp bij virussen of algemene computersupport voor senioren bij gebruik van Windows of het opnieuw installeren van een computer.

Harde schijven (HDD) raken na circa 5 jaar gebruik in toenemende mate defect. Zorg daarom voor back-ups van de bestanden op de computer en vervang een harde schijf voortijdig wanneer de computer nog voor een aanzienlijke periode in gebruik zal zijn. Het monteren van nieuwe harde schijven en het zorg dragen voor back-ups in geval van gegevensverlies behoort tot de expertise van JPG Online Services. Zelfs in geval van gegevensverlies bestaat er (niet altijd) vaak nog een mogelijkheid om data terug te halen.

Afhankelijk van het soort computerprobleem is het mogelijk om op een veilige manier hulp op afstand in te roepen. Logischerwijs laat u niet iedereen toe tot de eigen computer, dus een kennismakingsgesprek voordat we aan de slag gaan is een pré. Vaker gebruikmaken van hulp op afstand of computerhulp? Dan is het mogelijk om een vast bedrag per maand overeen te komen en de PC hulp aan huis of op afstand in een abonnementsvorm te gieten.

Het uurtarief voor ICT hulp aan huis in Oegstgeest bedraagt €37,50 per uur. Diensten als het herstellen van data van defecte harde schijven of vervanging van fysieke onderdelen worden apart geoffreerd.

Hulp bij internetproblemen in Oegstgeest

Router, wifi, (mesh)netwerkproblemen oplossen of internetverbinding herstellen

Tegenwoordig zijn we nergens meer zonder internet, zeker sinds de introductie van de smartphones zijn we de hele dag online. Niks is natuurlijk zo vervelend als een langzame of instabiele internetverbinding in huis. WiFi problemen kunnen het ene moment wel aanwezig zijn, het andere moment weer niet en de oorzaken zijn niet altijd eenvoudig aan te wijzen. Een veel voorkomende oorzaak is het gebruik van de standaard router van de internetprovider. Het is daarom mogelijk om een eigen router te kopen van een betere kwaliteit en deze te gebruiken als alternatief voor de standaard router. Hierbij wordt de standaard router in ‘bridge’modus gezet waarmee de functionaliteit uitgeschakeld wordt en de eigen router dit overneemt.

Wanneer gebruik gemaakt wordt van WiFi extenders is het van belang dat het signaal naar de repeater van een zo goed mogelijke kwaliteit is. Trash in = trash out. Een extender zorgt doorgaans doorgaans voor een halvering van de bandbreedte omdat het tegelijkertijd dient te ontvangen en verzenden. Een duurdere dual band extender maakt verbinding met de router op 1 band, en gebruikt de 2e band om het wifi signaal uit te sturen.

Omdat we steeds meer apparaten aansluiten op het netwerk neemt ook de complexiteit toe en daarmee de kans op verstoringen. Denk aan de omvormer van de zonnepanelen op het dak, maar ook de meer bekende netwerkapparaten zoals printers en NAS apparaten. Problemen bij installeren of configureren van NAS of netwerkprinters? Ook voor assistentie bij het installeren of configureren van netwerkapparaten in Oegstgeest is JPG Online Services beschikbaar.

  • Computerhulp aan huis

  • PC of laptop reparatie (Windows)

  • Printerproblemen oplossen

  • Hulp bij trage computer 

  • Installatie / configuratie nieuwe computer

  • Configuratie automatische backups

  • Harde schijf vervangen (SSD / HDD)

  • Hulp bij router/netwerk/wifi/internetproblemen

  • E-mailproblemen oplossen

  • Verloren data terughalen

Creaties

recente voorbeelden

Voorbeelden van enkele recent opgeleverde websites door internetbureau JPG Online Services in Oegstgeest. Bekijk hier meer voorbeelden.

Evenementenbureau voor bedrijfsuitjes

Contact

PERSOONLIJK CONTACT IS BELANGRIJK, IK KOM GRAAG EVEN LANGS OM KENNIS TE MAKEN, OOK VOOR HULP OF ADVIES