Jouw website hoger in Google

Hoger in de zoekresultaten van Google zorgt voor meer bezoekers en meer klanten

Het verbeteren van de online vindbaarheid van een WordPress website zorgt er voor dat meer gebruikers de website zullen vinden via een zoekmachine zoals Google. Voor veel ZZP en MKB ondernemingen is het van belang om lokaal goed vindbaar te zijn. Bij het verbeteren van de lokale vindbaarheid is tegen relatief beperkte kosten snel veel winst te behalen.

Hoe werkt online vindbaarheid in Google? De online vindbaarheid verbeteren is iets waarbij ontzettend veel factoren van belang zijn. Denk bijvoorbeeld aan hoe snel een pagina geladen wordt, hoe lang gebruikers op de pagina verblijven en of een website is uitgerust met een SSL certificaat voor een veilige verbinding. Google beoordeelt deze punten en bepaalt op basis hier van in hoeverre een website aansluit bij de zoekopdracht van een gebruiker. Een goede veilige website staat hoger in de zoekresultaten dan een minder goede website.

Zoekwoorden onderzoek

WELKE WOORDEN TYPEN POTENTIËLE KLANTEN IN?

Een website bovenaan Google plaatsen is niet iets dat in een dag geregeld is. De concurrentie zit niet stil en het is dan ook zaak om de concurrentie goed te onderzoeken voordat begonnen kan worden met het verbeteren van de website.

Daarnaast is het belangrijk dat een zoekwoorden onderzoek uitgevoerd wordt. Wat typt de gebruiker in als zoekopdracht wanneer ze op zoek zijn naar iets? Een zoekmachine optimalisatiebureau heeft hier ervaring mee en kan dit op een efficiënte manier implementeren. Kies voor eenmalig optimaliseren, of voor het continu blijven optimaliseren tegen een vast maandelijks bedrag. We helpen u graag verder.

  • Concurrentie onderzoek

  • Zoekwoorden bepalen

  • Schrijven van teksten

  • Optimaliseren van afbeeldingen

  • Indien nodig nieuwe pagina’s maken

  • Verkorten van de laadtijden

  • Social media kanalen koppelen

  • Google My Business inrichten

Creaties

recente voorbeelden

Voorbeelden van enkele recent opgeleverde websites door internetbureau JPG Online Services in Oegstgeest. Bekijk hier meer voorbeelden.

Evenementenbureau voor bedrijfsuitjes

Contact

PERSOONLIJK CONTACT IS BELANGRIJK, IK KOM GRAAG EVEN LANGS OM KENNIS TE MAKEN, OOK VOOR HULP OF ADVIES