Website laten maken Sassenheim

Een representatieve professionele website door een ervaren webdesigner

Webdesigner in de buurt van Sassenheim

Veilige, frisse en snel ladende WordPress websites

Ondernemer in Sassenheim en op zoek naar een webdesign bureau voor het laten maken van een nieuwe website? Of misschien ben je net begonnen met ondernemen en ben je op zoek naar jouw eerste bedrijfswebsite. Hoe dan ook, JPG Online Services helpt je graag verder. Of je nu freelancer, fiscaal jurist bent of bedrijfsuitjes organiseert, voor elke bedrijfstak kunnen we een passende website ontwikkelen.

Naast het bouwen van de nieuwe website zorgen we voor glansrijke foto’s gemaakt in Sassenheim, of in de omgeving van Sassenheim zodat de website een goede afspiegeling is van de huidige staat van de onderneming. De website is het visitekaartje van een organisatie en actuele bedrijfsfoto’s zorgen dan ook voor een goede eerste indruk bij de bezoeker van de website.

Kies voor een een goed vindbare WordPress website zodat de website hoger in Google staat bij een zoekopdracht van een potentiële klant. Of wellicht past een informatieve website beter bij de organisatie? We bespreken de voor- en nadelen van beide typen websites door in een persoonlijk gesprek op basis van de gestelde doelen en ervaringen uit het verleden. Vraag vrijblijvend een voorstel aan en je ontvangt zo snel mogelijk een passend voorstel.

Maandelijks onderhoud website

Een veilige website door gebruik van SSL certificaat

Wanneer je ondernemer bent en voor inkomen afhankelijk bent van jouw bedrijfswebsite, is het belangrijk dat deze goed onderhouden wordt. Dit voorkomt downtime, of onprettige ervaringen voor de bezoeker wanneer iets niet naar behoren werkt, of door traag ladende webpagina’s. Maandelijks worden er onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de website om dit te voorkomen.

Tevens is de website uitgerust met een SSL certificaat dat zorg draagt voor een versleutelde verbinding tussen de server en de gebruiker van de website. Zo kun je er bijvoorbeeld van op aan dat persoonsgegevens ingevuld op het contactformulier door niemand anders ingezien kunnen worden dan jij als ontvanger. Google behandelt websites met een SSL certificaat bovendien met een voorkeur bij het rangschikken van de zoekresultaten.

Maandelijks betaal je een vast bedrag waarin de kosten voor onderhoud, hosting, domeinnaam, SSL verbinding en Microsoft Exchange e-mail zijn opgenomen. Bovendien plaatsen bij eventuele nieuwe content voor jou op de website zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt.

  • Website geschikt voor mobiele weergave

  • Veilige website met SSL certificaat

  • Wordpress website

  • Microsoft Exchange e-mail

  • Inbox met 50GB opslag

  • E-mails tot 150MB verzenden

  • Snel ladende pagina’s

  • Wij plaatsen jouw content

  • Wij zorgen voor updates

  • Hosting in CO2 neutraal datacenter

Creaties

recente voorbeelden

Voorbeelden van enkele recent opgeleverde websites door internetbureau JPG Online Services in Oegstgeest. Bekijk hier meer voorbeelden.

Evenementenbureau voor bedrijfsuitjes

Contact

PERSOONLIJK CONTACT IS BELANGRIJK, IK KOM GRAAG EVEN LANGS OM KENNIS TE MAKEN, OOK VOOR HULP OF ADVIES