Google advertenties

Sta tegen betaling altijd bovenaan de zoekresultaten

Wanneer iemand op internet op zoek gaat naar iets, dan is het beginpunt van de zoektocht vaak een zoekmachine zoals Google. Wat is een betere plek om te adverteren dan waar iedereen zijn zoektocht start? Door boven de normale zoekresultaten passende advertenties te tonen is het mogelijk om de gebruiker naar de website door te laten klikken. Omdat niet per weergave van de advertentie, maar per klik betaald wordt, worden er uitsluitend kosten gemaakt wanneer een gebruiker ook daadwerkelijk op de website uitkomt. Vanaf daar is het zaak om de gebruiker te converteren naar een klant door deze een aanvraag te laten doen.

Google advertenties uitbesteden

ZOEKWOORDEN EN SEGMENTEREN VAN DE DOELGROEP

Het goed segmenteren van de doelgroep zorgt er voor dat alleen de mensen die relevant zijn voor de dienst of het product de advertentie zien. Daarnaast is het belangrijk dat de advertentie op de juiste zoekwoorden weergegeven wordt. Wat die woorden zijn komt uit een zoekwoordenonderzoek naar boven.

Ook het bepalen van de regio waar de advertentie weergegeven wordt is een belangrijk onderdeel van het opzetten van de campagne. Omdat het specialistisch werk is kunt je Google Adwords het beste uitbesteden aan iemand met kennis en ervaring.

  • Zoekwoorden onderzoek

  • Gericht op geografische locaties

  • Tijdens lopende campagne aan te passen

  • Advertenties pauzeren of opschalen

Creaties

recente voorbeelden

Voorbeelden van enkele recent opgeleverde websites door internetbureau JPG Online Services in Oegstgeest. Bekijk hier meer voorbeelden.

Evenementenbureau voor bedrijfsuitjes

Contact

PERSOONLIJK CONTACT IS BELANGRIJK, IK KOM GRAAG EVEN LANGS OM KENNIS TE MAKEN, OOK VOOR HULP OF ADVIES