Website laten maken Lisse

Laat een mooie WordPress website maken door een ervaren webdesigner

Webdesigner in de buurt van Lisse

Kies voor een ervaren bureau in de omgeving van Lisse

Ondernemer in Lisse en op zoek naar een internetbureau of freelance webdesigner voor het laten maken van een professionele zakelijke website? JPG Online Services helpt je graag verder wanneer je op zoek bent naar een uitgebreide website met een focus op goede vindbaarheid in Google, maar ook voor kleine eenvoudige websites.

We zorgen voor mooi beeldmateriaal door flitsende foto’s te maken op locatie, in Lisse zelf of de omgeving van Lisse. Zo beschik je tevens over actuele zakelijke foto’s voor gebruik op bijvoorbeeld social media. Mocht er voor de website meer beeldmateriaal nodig zijn, dan zorgen we gratis voor aanvullend beeld in de vorm van stockfoto’s. Deze foto’s passen qua kleuren en compositie binnen de nieuwe website.

Wat kost een nieuwe website? Die vraag is niet eenduidig te beantwoorden omdat elke website om een andere aanpak vraagt. Er zijn situaties waarbij de klant al veel zelf voorbereid heeft, maar ook waarbij we van een heel ander vertrekpunt uit gaan. Omschrijf je wensen en vraag vrijblijvend een offerte aan. Je ontvangt vervolgens een offerte op maat. Persoonlijk contact is belangrijk. Een afspraak waarbij we elkaar even gezien en gesproken hebben voordat we van start gaan is dan ook een pré. JPG Online Services bevindt zich op slechts enkele minuten rijden van Lisse.

Website onderhoud en beheer

WordPress website bouw en beheer met onderhoudspakket

Om een website veilig, snel en goed functionerend te houden is maandelijks technisch onderhoud nodig. Het beheer en onderhoud van de website bestaat uit het uitvoeren van updates aan WordPress en de gebruikte plugins. Eventuele problemen die ontstaan worden opgelost en de contactformulieren worden regelmatig getest op hun werking.

Daarnaast worden er ook updates aan de server uitgevoerd op het gebied van veiligheid, maar ook voor ondersteuning van nieuwe technieken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ondersteuning voor afbeeldingen in .WEBP formaat in plaats van .JPG of .PNG. Door tot wel 50% kleinere afbeeldingen laden webpagina’s veel sneller waardoor minder bezoekers vroegtijdig afhaken wanneer een pagina er te lang over doet om te laden.

In het maandelijkse pakket zitten naast website onderhoud tevens de kosten voor hosting, domeinnaam, SSL verbinding en Microsoft Exchange e-mail inbegrepen. Ook plaatsen wij eventuele nieuwe content op de website.

  • Website geschikt voor mobiele weergave

  • Veilige website met SSL certificaat

  • Wordpress website

  • Microsoft Exchange e-mail

  • Inbox met 50GB opslag

  • E-mails tot 150MB verzenden

  • Snel ladende pagina’s

  • Wij plaatsen jouw content

  • Wij zorgen voor updates

  • Hosting in CO2 neutraal datacenter

Creaties

recente voorbeelden

Voorbeelden van enkele recent opgeleverde websites door internetbureau JPG Online Services in Oegstgeest. Bekijk hier meer voorbeelden.

Evenementenbureau voor bedrijfsuitjes

Contact

PERSOONLIJK CONTACT IS BELANGRIJK, IK KOM GRAAG EVEN LANGS OM KENNIS TE MAKEN, OOK VOOR HULP OF ADVIES