Website laten maken Valkenburg

Een WordPress website laten maken door een ervaren bureau

Ervaren webdesigner in de buurt van Valkenburg

Een ervaren webdesigner in de omgeving voor persoonlijk contact

Woon je in Valkenburg en ben je op zoek naar een freelance webdesigner of bureau om een zakelijke professionele website te laten maken? JPG Online Services ontwikkelt WordPress websites voor ZZP’er en MKB’ers. Zowel websites gericht op het aantrekken van meer klanten door een goede online vindbaarheid, maar ook websites met een informatief karakter.

Omdat de website het visitekaartje van een organisatie is, is het belangrijk dat er gebruik gemaakt wordt van goede recente foto’s. De eerste indruk van een bezoeker is bepaalt of deze doorklikt, of terug klikt naar Google op zoek gaat naar een andere oplossing voor zijn probleem. Foto’s op locatie, in Valkenburg of de omgeving van Valkenburg geven de website tevens direct herkenningspunten voor de bezoeker.

De kosten voor het laten maken van een WordPress website zijn afhankelijk van de complexiteit van de website. Het optimaliseren van een website op specifieke zoekwoorden, het maken van zakelijke bedrijfsfoto’s en het aantal pagina’s zijn van grote invloed op de prijs van een website. Maak je wensen kenbaar en vraag vrijblijvend een voorstel aan. Je ontvangt vervolgens zo snel mogelijk een passend voorstel.

Website onderhoudspakket

WordPress website onderhoud en beheer

Maandelijks onderhoud en beheer van de website draagt zorg voor een veilige en betrouwbare website, ook op de langere termijn. Updates dichten mogelijke beveiligingslekken en zorgen voor toepassing van nieuwe technieken. Na het uitvoeren van de updates controleren we altijd de werking van functionaliteiten zoals contactformulieren. Zo weet je zeker dat je nooit een aanvraag mis zult lopen.

De website wordt gehost in een CO2 neutraal datacenter in Haarlem. Het datacenter is volledig redundant en beschikt over een eigen stroomvoorziening. Mocht er in het meest onwaarschijnlijke geval tóch eens iets mis gaan, dan wordt de hosting van de website automatisch overgenomen door het datacenter in Amsterdam.

Zo kun je er altijd van op aan dat jouw website online blijft staan, zelfs in de meest extreme situaties. Tevens worden er elke 4 uur back-ups gemaakt die op een geografisch gescheiden locatie opgeslagen worden.

Het onderhoudspakket bundelt de kosten voor beheer en onderhoud, hosting, domeinnaam, SSL certificaat en Microsoft Exchange e-mail in 1 vast maandelijks bedrag. Ook plaatsen wij eventuele nieuwe content voor jou op de website.

  • Website geschikt voor mobiele weergave

  • Veilige website met SSL certificaat

  • Wordpress website

  • Microsoft Exchange e-mail

  • Inbox met 50GB opslag

  • E-mails tot 150MB verzenden

  • Snel ladende pagina’s

  • Wij plaatsen jouw content

  • Wij zorgen voor updates

  • Hosting in CO2 neutraal datacenter

Creaties

recente voorbeelden

Voorbeelden van enkele recent opgeleverde websites door internetbureau JPG Online Services in Oegstgeest. Bekijk hier meer voorbeelden.

Evenementenbureau voor bedrijfsuitjes

Contact

PERSOONLIJK CONTACT IS BELANGRIJK, IK KOM GRAAG EVEN LANGS OM KENNIS TE MAKEN, OOK VOOR HULP OF ADVIES