Website laten maken Rijnsburg

Een professionele zakelijke website laten maken

Webdesign in de omgeving van Rijnsburg

Een website laten maken door ervaren bureau vlakbij Rijnsburg

Wanneer je op zoek bent naar een bureau voor het laten maken van een professionele zakelijke website zie je soms door de bomen het bos niet meer. Waar moet je op letten en waar ben je eigenlijk precies naar op zoek? Een goed vindbare website waarmee je meer klanten trekt, of misschien wel een eenvoudige informatieve website? Waar je ook naar op zoek bent, JPG Online Services helpt je graag verder.

Een website valt of staat met het gebruik van goed beeldmateriaal. We zorgen er dan ook voor dat jouw website voorzien is van flitsende zakelijke foto’s. Gemaakt op locatie in Rijnsburg, of in de omgeving van Rijnsburg. Dit combineren we indien nodig door gebruik te maken van stock afbeeldingen die passen bij de kleuren van de website.

Wat kost een nieuwe website? Dat is uiteraard geheel afhankelijk van wat de wensen zijn. Vraag vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt zo snel mogelijk een passend voorstel. Persoonlijk contact is belangrijk. Een afspraak waarbij we elkaar even gezien en gesproken hebben voordat we van start gaan is dan ook een pré.

Website met onderhoudspakket

WordPress website onderhoud voor blijvend snelle en veilige website

Maandelijks worden er updates en technische verbeteringen uitgevoerd zodat de website optimaal blijft functioneren. Updates om de website veilig te houden en verbeteringen op het gebied van laadtijden of toepassing van nieuwe technieken. We testen na elke update de contactformulieren zodat je er zeker van bent dat je nooit een aanvraag mis zal lopen.

Bij een website hoort natuurlijk een e-mailaccount. We maken gebruik van zakelijke e-mail van Microsoft waarmee je e-mails tot wel 150MB kunt versturen! Ook krijg je de beschikking over een postvak met wel 50GB opslag. Je maakt gebruik van deze email op al jouw mobiele apparaten en email wordt beveiligd door een wereldwijd realtime detectieproces. E-mail waar je van op aan kunt dus.

In het website onderhoudspakket zitten naast website onderhoud tevens de kosten voor hosting, domeinnaam, SSL verbinding en Microsoft Exchange e-mail inbegrepen. Ook plaatsen wij eventuele nieuwe content op de website.

  • Website geschikt voor mobiele weergave

  • Veilige website met SSL certificaat

  • Wordpress website

  • Microsoft Exchange e-mail

  • Inbox met 50GB opslag

  • E-mails tot 150MB verzenden

  • Snel ladende pagina’s

  • Wij plaatsen jouw content

  • Wij zorgen voor updates

  • Hosting in CO2 neutraal datacenter

Creaties

recente voorbeelden

Voorbeelden van enkele recent opgeleverde websites door internetbureau JPG Online Services in Oegstgeest. Bekijk hier meer voorbeelden.

Evenementenbureau voor bedrijfsuitjes

Contact

PERSOONLIJK CONTACT IS BELANGRIJK, IK KOM GRAAG EVEN LANGS OM KENNIS TE MAKEN, OOK VOOR HULP OF ADVIES